Leerbedrijf

Wij zijn in staat om leerlingen op te leiden tot echte vakmensen. Pedi-Digiti is een uitstekend -erkend leerbedrijf voor degene die belangstelling heeft voor het vak pedicure!

NIEUW! Ook geeft Pedi-Digiti de cursus basisopleiding pedicure en manicure inclusief afronding, met diploma. Eventueel voor zzp doeleinden, een eigen bedrijfje met eigen verdiensten en met een diploma.

Kosten van een pedicure cursus bedragen €600,-. Voor een manicure cursus bedragen de kosten €400,- euro inclusief examen afgenomen door Pedi-Digiti.

Stagiares mogen een halve of hele dag meelopen en de fijne kneepjes van het vak leren. Wel moeten ze op een school aangemeld zijn. Er worden goede resultaten behaalt. Ook voor theorie kun je bij ons oefenen en vragen beantwoorden. Dit is om te kijken of je kennis voldoende is, om je uiteindelijk voor te bereiden om het examen te doen. De mogelijkheid is, dat je hierdoor in één keer zou kunnen slagen! Daarintegen is het wel vereist om regelmatig de praktijk te komen beoefenen om ook met deze examen resultaten te kunnen behalen. Indien je wilt weten wat pedicure precies inhoud, kun je op afspraak langs komen voor een informatie gesprek. Ook kunnen er vragen gesteld worden. Eventueel kan er ook meegekeken worden hoe alles rijlt en zijlt zodat je eerst kan kijken of dit ook daadwerkelijk iets voor jou is. Vooraf dat je de inschrijving gaat doen op een goede opleidings instituut.

Groepslessen van maximaal 4 personen kunnen gegeven worden. Het gaat hierbij over de verzorging en behandeling van eigen voeten thuis.

Pedi-Digiti geeft ook de nodige pedicure basis-lessen met theorie en praktijk.

Algemeen

Pedi-Digiti bestaat al sinds het jaar 2003! Sindsdien zijn wij uitgegroeid tot een gespecialiseerd pedicure in Hoogezand.

Als dank voor uw bezoek aan Pedi-Digiti, staat er een knipbon voor u klaar. Klik hieronder op de afbeelding!
* Medisch pedicure & Paramedisch Chiropodist
* Nail & skincare
* Massages

Adres:
Hoofdstraat 44, 9601 EH Hoogezand

Direct contact opnemen

Dringende gevallen, of wilt u een afspraak maken? Bel één van de onderstaande telefoonnummers:

Mobiel: 0610278295

Praktijk nummer: 0598-371621
(Inspreken tijdelijk niet mogelijk)