Over Pedi-Digiti

Pedi-Digiti is een professioneel medische pedicure wat zich bevindt in het centrum van hoogezand. Wij streven ernaar om voor u de beste pedicure behandeling te verzorgen. Pedi-Digiti heeft veel bereikt met haar bijscholingen en studie-dagen.. en is onder meer goed gekeurd door de branch GHC. Dit betekend Groningen Huis-artsen Coöperatie. Hierdoor kunnen we de speciale kortingen geven voor mensen met recht op vergoeding. Inmiddels is het vak pedicure een beroep geworden. Dit vanwege alle veranderingen en contracten van samenwerking. Pedi-Digiti behoort als medische pedicure tussen alle paramedische beroepen.

Pedi-Digiti is een erkend beroepsonderwijs bedrijf, wij leiden studenten op tot professionele vakmensen. Pedi-Digiti heeft succes geboekt met het geven van privé opleidingen. Deze opleidingen gaan gepaard met persoonlijke begeleiding in de praktijk. Hier is een samenwerking ontstaan van enkele pedicures met elk een eigen ZZP bedrijf. Eventueel is een uitbreiding natuurlijk ook mogelijk van samenwerkende bedrijven.

Algemeen

Pedi-Digiti bestaat al sinds het jaar 2003! Sindsdien zijn wij uitgegroeid tot een gespecialiseerd pedicure in Hoogezand.

Als dank voor uw bezoek aan Pedi-Digiti, staat er een knipbon voor u klaar. Klik hieronder op de afbeelding!
* Medisch pedicure & Paramedisch Chiropodist
* Nail & skincare
* Massages

Adres:
Hoofdstraat 44, 9601 EH Hoogezand

Direct contact opnemen

Dringende gevallen, of wilt u een afspraak maken? Bel één van de onderstaande telefoonnummers:

Mobiel: 0610278295

Praktijk nummer: 0598-371621
(Inspreken tijdelijk niet mogelijk)