Maandag t/m vrijdag open vanaf 13.00 tot 18.00 uur
Alleen contante betalingen

Pedicure

Pedi-Digiti werkt tijdens een pedicure behandeling zo pijnloos mogelijk, werkt rustig en neemt de tijd. Er word eerst met nieuwe clienten gesproken en overlegd over de behandeling. Eventuele vragen kunnen worden gesteld.

Er kan een afspraak worden gemaakt voor dit gesprek met vervolg afspraak erna. Voor het gesprek kan een 1e afspraak worden gemaakt van een kwartier. Eventueel kan er een gesprek plaatsvinden en word een uur voor een behandeling van elke client uitgetrokken. Welke met aftrek van de tijd van het gesprek in acht moet worden genomen.


Basis pedicure
* Een normale Basis Pedicure behandeling - Desinfecteren - Nagels knippen en polijsten - Ruwe huid of licht eelt en één likdoor verwijderen - Nagelomgeving en huid reinigen - Voeten incremen.
Basis pedicure mag geen diabetes of reuma patienten behandelen.
Dit is op geheel eigen risico als er iets fout gaat.

Pedicure plus
Deze heeft diabetes en/of reuma certificaat en mag deze diabetes en reuma wel behandelen. Reuma krijgt vergoed. Maar bij diabetes moet de pedicure plus gecontracteerd zijn bij een podotherapeut voor vergoeding.
Pedicure plus doet dezelfde behandeling als de basis pedicure, maar heeft enkele vergoedingen.


Alles wat u moet weten over een medisch pedicure behandeling
De mogelijkheid direct van uw werk naar de medisch pedicure kan. Dan kan u nemen: Voetenbad met pure magnesium 47% en pure zout 53%. Om voeten te zuiveren. Aan te raden na of voor een behandeling bij de pedicure. Deze weet exact de aantal minuten om te voorkomen dat huid en nagels te week worden voor een behandeling. Om te voorkomen van infectie door de weke huid in sokken en schoenen of voor een behandeling. Door een te lange voetenbad. Advies: graag voetenbad als u dit wilt doen, op de praktijk.

* in het kort; Natuurlijk worden voeten gedesinfecteerd en behandelt. Nagels knippen en polijsten, eelt en eeltpitjes en meerdere likdoorns verwijderd. Ingroeiende / ingegroeide nagels, kalk/schimmelnagels, wratten behandelt, voeten gecontroleerd en gedesinfecteerd.

* Huid en nagels worden gecontroleerd op oneffenheden en schimmel. Bijvoorbeeld likdoorns of nagelschimmel. Nagels knippen en schimmelnagels worden behandelt tot normale grootte en dikte of soms indien nodig zoveel mogelijk verwijdert. Om de schimmel een zo min mogelijke kans te geven op uitbreiding.

* Wratten worden medisch verwijdert en behandelt, wratten kunnen worden behandeld met cryo. Herhaling kan mogelijk zijn. Hierbij geldt dat door te krappe schoeisel het nadeel kan zijn dat de wrat van binnenuit door druk, en hierdoor verminderde weerstand terug kan komen. Eventueel word een advies gegeven.

* Tussen de behandeling door word er hygienisch gewerkt door te desinfecteren.

Eelt word mechanisch, of met een scalpel mesje verwijdert.
Hierna word met een freesje alles gefreesd om de oneffenheden te verwijderen.

* Bij voorvoet of hielpijn klachten word hiernaar gekeken op een Podoscoop en uitleg gegeven.

* Bij erge voetklachten waarbij corrigerende zolen nodig zijn word u doorgestuurd naar een podotherapeut naar uw keuze voor ondersteunende en corrigerende inlegzolen.

* Als blijkt bij controle van uw voeten een huidprobleem zichtbaar is word u door gestuurd via de huisarts naar een dermatoloog.

* Ingroeiende nagels worden behandelt, herhaling hiervan kan nodig zijn.

* Bij een Halux Valgus kan medical tapen een uitkomst zijn, om de teen iets rechter te plaatsen Bijvoorbeeld bij lange wandelingen of bij druk op de naastliggende teen.

Dit is de Podoscoop, met behulp hiervan leggen wij uit waar en waarom er drukpunten zijn.


Door een medisch behandeling die 100% gelijk staat aan die van een podotherapeut en uitgebreider is als een normale pedicure behandeling, word hiervoor een hoger tarief gerekend zoals op de tarievenlijst.