Praktijk opleiding

 • PEDASO
 • Pedicure Academie Separato Opleiding

 • Opleidingen MBO 3 niveau;

 • Proefles van 1 maand
  Deze proefles is om te kijken of het echt iets voor je is en of je het in je handen hebt. Daarbij kun je even voelen hoe het werk zal bevallen. Het is namelijk wel een opleiding van een stukje zorg en is met verantwoordelijkheid. Men loopt namelijk elke dag op de voeten, het liefst zonder problemen.
  Kosten €99,-


  Een groep van 6 personen
  In de theorie lessen krijg je uitleg op school over de hoofdstukken en kun je vragen stellen. Met deze uitleg moet je als thuiswerk het opgedragen hoofdstuk doorlezen en bestuderen. Na elk hoofdstuk krijg je een proeftoets om te kijken hoe het gaat, of dat er aan gewerkt moet worden. Na een voldoende gehaald te hebben gaan we in een volgende aangewezen hoofdstuk doorwerken.

  Praktijkles
  Je gaat leren de instrumenten in te kunnen delen op de tafel op de manier hoe je het beste werkt. Je zet alles klaar, na uitleg gaan we vervolgens van start, en je gaat op elkaar oefenen om in de praktijkles ervaring op te doen. Hoe het voelt en hoe je moet werken om pijn te voorkomen. Zo begin je met de tang vast te houden, het klinkt makkelijk maar een bepaalde houding is nodig. Daarna ga je volgens de regels werken, bij vordering de puntjes op de i.

  Privéles
  Met privéles word dezelfde les gegeven als bovenstaande maar dan met meer aandacht naar behoefte. Met goed resultaat een certificaat en eventueel een diploma. Theorieles en praktijkles word 1 op 1 gedaan en uitgelegd met extra aandacht en tips. Ook is er meer uitleg en meer aandacht voor lastige problemen die je tegenkomt. Daarbij kan er ook alleen praktijkles gegeven worden naar wens (bij dyslectie of analfabeet). Dan gaan we kijken hoever je alles kan leren, met passend certificaat.

  Medisch pedicure
  MBO niveau 4, Medisch pedicure met een kleine herhaling van de basis met daarna de extra nodige cursussen. Daarbij zetten we ook de puntjes op de i van de behandelingen zodat er professioneel gewerkt word.

  Deze cursussen (basis en medisch pedicure) zijn bedoeld om een goede en professionele behandeling te creëren. Dit voor een goed lopende praktijk en voor mensen die naar tevredenheid worden behandelt. Er wordt streng op toegezien of alles goed word opgenomen in de cursussen. Het is een gedegen opleiding voor degene die echt voor goede behandelingen willen gaan studeren.


  Cursus onderdelen basis pedicure

  Voor meer informatie, klik hier om een PDF bestand op te halen (prijsopgraven inbegrepen)