Snelkeuze menu

Shoefresh

Shoefresh bij Total Footcare
Bij Pedi-Digiti zorgen we voor frisse schoenen met behulp van een ingenieus apparaat dat de schoenen steriliseert én droogt!

Tijdens de eerste stap worden de schoenen gesteriliseerd door middel van ozon, dat schimmels en bacteriën doodt. Tijdens de tweede stap droogt de Shoefresh de schoenen. Dit gebeurt van binnen uit.

Nooit meer stinkschoenen
Schimmels, bacteriën en vocht zorgen ervoor dat schoenen gaan stinken. Shoefresh elimineert schimmels en bacteriën met behulp van een effectief sterilisatieproces. Daarnaast droogt de Shoefresh schoenen. Het resultaat is dat de muffe geur voor goed verdwijnt uit de schoenen en uit huis.

Ideaal voor natte sportschoenen
Tijdens het sporten zorgen natte velden voor veel vocht in je schoenen. Gecombineerd met zweet worden je schoenen een broeinest van bacteriën en schimmels.

Maar liefst 12 procent van de Nederlandse bevolking heeft last van voetschimmel of schimmelnagels. De Shoefresh kan helpen besmetting vanuit je schoenen tegen te gaan. Ook een motorhelm, motorhandschoenen, skischoenen en sokken kunnen op de Shoefresh worden geplaatst.

Tijdens de pedicure behandeling kun je gratis je schoenen laten reinigen op de Shoefresh. Tegen betaling van €1,00 per paar kunt u extra schoenen meenemen en deze later ophalen.

Algemeen

Pedi-Digiti bestaat al sinds het jaar 2003! Sindsdien zijn wij uitgegroeid tot een gespecialiseerd pedicure in Hoogezand.

Als dank voor uw bezoek aan Pedi-Digiti, staat er een knipbon voor u klaar. Klik hieronder op de afbeelding!
* Medisch pedicure & Paramedisch Chiropodist
* Nail & skincare
* Massages

Adres:
Hoofdstraat 44, 9601 EH Hoogezand

Direct contact opnemen

Dringende gevallen, of wilt u een afspraak maken? Bel één van de onderstaande telefoonnummers:

Mobiel: 0610278295

Praktijk nummer: 0598-371621
(Inspreken tijdelijk niet mogelijk)