Maandag t/m vrijdag open vanaf 13.00 tot 18.00 uur
Alleen contante betalingen

Specialiteiten

Ruim 10% van alle diabetische patiënten heeft complicaties aan hun voeten. Dit als gevolg van hun ziekte. Door onze specialisatie ‘Diabetische voet’ is Pedi-Digiti in staat professionele hulp en verzorging te verlenen. Deze behandeling doen we met de grootste zorg. Vanwege de erg gevoeligheid van de voeten.

Hot Stone/Touch Down
Ontspannings massage voor benen, voeten, armen & handen.

Paramedisch pedicure behandeling
- Desinfecteren
- Nagels knippen
- Polijsten
- Reinigen of desinfecteren

Schimmelnagels behandelen
- Eelt verwijderen
- Likdoorns verwijderen
- Eventueel probleem nagels behandelen bijvoorbeeld ramshoorn nagels of verdikte nagels.

Voeten-massage
Desinfecteren, massage olie passend bij de huid, massage, eventueel met de mogelijkheid om hot stone massage te doen, voeten in crèmen met de creme passend bij de huid.

Voetreflexologie
Een voeten massage met behandeling van de pijn punten om deze te verlichten. (niet genezen). misschien dat het wel de pijn doet bestrijden maar houd er rekening mee dat u wel met herhalende duidelijke klachten naar de huisarts gaat.

Luxe behandeling met vaprozone
Er word met warme stoom behandeld. Hiermee worden de porién in de huid gereinigd, waardoor we het beter kunnen schoonmaken. Een speciale creme word bijvoorbeeld beter opgenomen na deze techniek. Wat ook heerlijk is na een pedicure behandeling.

Voet- en onderbeenmassage
Een heerlijke behandeling die ook tot doel heeft om de doorbloeding te verbeteren en om afvalstoffen te verwijderen. Een echte oppepper! De massage kan ook als aparte behandeling gegeven worden als touch down kan koud of warm of hot stone. Cosmetische voetverzorging
Deze specialisatie staat voor het heerlijk laten verwennen van uw voeten. Na een voetenbad en een peeling volgen de pakking en de massage. Dit is een puur verzorgende behandeling van de voeten. Zeer geschikt als cadeau!

Medische behandellingen zijn:

Ortheses
Hierbij wordt een met de hand gemaakte aangepaste antidruk methode uitgevoerd. Dit wordt gebruikt voor hamer tenen, krabbel tenen, likdoorns tussen de tenen en hallux valgus. Deze kan 1 tot 2 jaar gebruikt worden.

Podofix beugel
Deze zorgt voor minder tot geen pijn van de gebogen, bolle nagel.

Vilt techniek
Een tijdelijke oplossing voor pijnlijke drukplekken aan de voet(en).

Beugeltechniek
Een metalen veertje of een SB spangen is een plastic stripje die op de nagel geplaatst wordt. Om een ingroeiende nagel te voorkomen en het behandellen van een ingegroeide nagel.

Gel nagel
Ter aanvulling van een half verwijderde schimmelnagel of eventueel ter voorkoming van een dreigende ingroeiende nagel.