Tarieven

Standaard tarieven vanaf:

Basisbehandeling

Nagels knippen, frezen, 1 likdoorn, normaal eelt reinigen en evt. incremen

€ 32

Basis medisch behandeling:

Een basis medisch behandeling houd in alles wat op medisch gebied moet gebeuren. Probleem nagels: bijvoorbeeld schimmel nagels en schimmelvoeten, ingroeiende nagels met pijnlijk probleem. Likdoorn of wrat en voetencheck.

€ 37

Medisch pedicure consult:

Medisch behandeling (Dik eelt verwijderen, schimmelnagel behandeling, ingroeiende nagel, voetencheck, voetmeting, schoenadvies, diabetes en/of reuma patiënten etc.) voor iedereen die meer kennis op prijs stelt, en/of een medische indicatie krijgen. Recht op een vergoeding moet aangegeven worden door de huisarts, graag een bewijs van mee brengen voor directe vergoeding (eventueel op een papiertje van de huisarts met handtekening.) Terugkeer frequentie is 8 weken.

€ 45
Oncologie behandeling: € 35

Mini voetenmassage:

Na de behandeling een korte voetenmassage van ongeveer 10 minuten met passende creme of olie.

€ 10
Bij elke behandeling
Een extra behandeling van bijvoorbeeld 2e likdoorn, zeer dik eelt, zeer dikke schimmelnagels en Ramshoornnagels

€ 2

Wratten behandeling:

Per keer

Cryoalfa behandeling. Houdt in , met speciaal ontwikkelde cryo (stikstof) ontwikkeld voor de medisch pedicure. Van de wrat wordt eerst de dode huidcellen verwijdert en daarna aan gestipt met een pijnloze cryo behandeling die zeer gericht gebruikt word op de wrat. Hierdoor is er geen pijn. Omdat de huid onder de wrat gevoelloos is. En de huidomgeving niet geraakt word. Terugkom frequentie is 4 weken erna 1x per week. Dus max 5 x behandeling. Is de wrat niet verdwenen heerst er een woekering onder de huid en zal er een ingreep moeten plaatsvinden via de huisarts. Dit komt niet vaak voor.

€ 20
De standaard tarieven kunnen variëren naar wat voor behandelijk er nodig is.